Over macrofence

De landelijke Texelse omgeving steeds een beetje mooier met de afrasteringen van MacroFence

hekwerk naast de dijk

MacroVet is een pure online handelsonderneming gerund door Willem-Johan. Ontstaan in 2008 en vloeide voort vanuit de groothandel.

Macrovet.nl gaat voor jouw resultaat met al onze passie voor service en expertise, de vier pijlers zijn Veehouderijbenodigdheden, afrasteringsmaterialen, Ongediertebestrijding en vogelwering en vachtverzorging voor dieren.

Dagelijks worden er bestellingen naar klanten verzonden in de hele Benelux en zelfs daarbuiten. En is er al ruim 10 jaar een perfecte samenwerking tussen broer en zus.

De afrasteringstak en de online winkel vullen elkaar perfect aan, zowel voor de afwisseling van de werkzaamheden als voor de handel van onze producten.

Want als je iets wilt verkopen, moet je natuurlijk ook alle kennis en ervaring hebben met het plaatsen. En natuurlijk de samenwerking tussen vader en zoon ergens op een mooi stukje Texel of elders in het land is natuurlijk mooi meegenomen.

Zetten van afrastering

MacroFence is de afrasteringstak van Macrovet en gevestigd op Texel. Gerund door vader Cees en zoon Willem-Johan Bakker.

Wij zijn niet vies van hard werken, maar waar het beter, sneller en makkelijker kan komt ons techneutenbloed en uitvindersmentaliteit naar boven. Zodoende hebben we een machine ontwikkeld waarmee we samen als een geolied team vele kilometers afrastering zetten op een zeer efficiënte wijze.

We zijn flexibel en hebben oog voor detail, onze missie is om het landschap steeds een beetje mooier te maken met een door MacroFence geplaatste afrastering.

Het ondernemersbloed en het harde en slim werken zit in onze genen.
Cees is als jongen van een jaar of 20 begonnen in de veterinaire handel.

VeeService Idac is in ruim 45 jaar is uitgeroeid tot een van de meest toonaangevende groothandel van de Benelux met alle benodigdheden voor de Veehouderij sector. Inmiddels wordt dit bedrijf al ruim 20 jaar gerund door de oudste dochter Imme.

Winkelwagen